Vanaf een jonge leeftijd was de kleine nature_monk al aan de wandel in de bossen rondom zijn woonplaats. Natuur heeft mij altijd rust gegeven, het is een plek waar ik veel naar terug keer.

In de loop van de jaren heb ik 10 duizenden kilometers gewandeld, Op momenten dat ik gespannen was ging ik lopen om m’n spanning te reguleren, Op momenten dat ik ontspannen ben kan ik genieten van omgeving.

De kennis die ik heb opgedaan door meer dan 30 jaar wandelen, meditatie en enorme bak aan levenservaring hebben gemaakt tot wie ik nu ben.

Honderden mensen heb ik gecoacht op allerlei vlakken: Omgaan met hoogsensitiviteit, dissociatie, motivatie, ervaring, natuurbeleving, zelfobservatie, rouwverwerking, verslaving, fundamenten en passies vinden. De kennis om door te gaan als het minder vanzelfsprekend wordt is mijn lijfspreuk. Ik ga het ongemakkelijke niet uit de weg!

Naturewalk geeft mij en jou de mogelijkheid om kennis over te dragen. Kennis om je leven te leven zoals jij dat wilt – het verschil verkleinen tussen waar je nu staat en waar je wilt zijn.